Síndrome de Dolor Miofascial (Punció Seca) 1


 

 

El Síndrome de Dolor Miofascial, és un trastorn muscular causat per una sobrecàrrega o contractura que ocasiona nòduls fibrosos anomenats punt gallet. Aquesta contractura muscular pot donar dolor local o referit a zones veïnes, rigidesa i incapacitat per moure’s.

Aquest trastorn muscular pot presentar-se en qualsevol part del cos, però més habitualment en els següents casos: dolor a les cervicals, mal de cap, disfunció temporomandibular, dolor semblant al de la ciàtica, dolor lumbar i dolor a l’espatlla.

Factors com l’estrès, mals hàbits posturals, moviments repetitius, traumatismes i degeneració articular poden perpetuar aquests punts gallet.

El tractament de fisioteràpia consisteix en relaxar la musculatura i eliminar el punt gallet que provoca el dolor. Es pot fer mitjançant tècniques manuals o amb una tècnica semblant a l’acupuntura (punció seca).

Indicada en:

– Disfunció temporomandibular (ATM), mal de cap (cefalea), dolor cervical (cervicàlgia). Fuetada cervical (accident trànsit), dolor lumbar (lumbàlgia), pseudociàtica (dolor semblant a la ciàtica), dolor a l’espatlla o al braç, esguinç turmell.

 

http://www.travellysimons.com/inicio/index.php


One thought on “Síndrome de Dolor Miofascial (Punció Seca)

  • Raul Fernández

    La punció seca és un tractament molt efectiu, us el recomano, jo vaig entrar a la consulta d’Imma amb un dolor a l’esquena i em va proposar el tractament de la punció seca, pot ser una mica dolorós al principi, però us asseguro que funciona al 100% quan us aixequeu de la llitera notareu immediatament el resultat, és pura màgia!!, us recomano a Imma en tots els aspectes, és molt professional i sap el que fa.