Reeducació Postural Mézières 1


 

La Reeducació Postural Mézières, és un mètode de tractament de la postura, que consisteix en equilibrar les tensions dels diferents músculs del cos, per tal de disminuir el dolor d’esquena i millorar la postura global d’una manera progressiva.

El tractament consisteix a despertar la pròpia consciència corporal, ensenyar una respiració més fluida amb exercicis actius i aplicar teràpia manual per relaxar la musculatura contracturada. D’aquesta manera, el pacient pot conèixer millor el seu cos i evitar les tensions musculars que li provoquen dolor o rigidesa en el moviment.La reeducació postural Mézières.

Indicada en:

– Dolor agut i crónic (fibromiàlgia), lesions musculars (contractura o sobrecàrrega muscular), epicondilitis, artrosis, hèrnia discal, dolor a la cama (semblant a la ciàtica), dolor cervical, dolor lumbar, síndrome de dolor miofascial, disfunció craneomandibular o temporomandibular, esquinç de turmell, escoliosis, rectificació o excés de curva de columna vertebral, mala postura.

 

http://www.metodo-mezieres.com/


One thought on “Reeducació Postural Mézières

  • David Ruiz

    Magnífica atenció i diagnostic de la lesió a tractar. En el meu cas, feia més d’un mes que arrossegava un pinçament que s’entenia des de les cervicals fins a mitja esquena. El tractament va abastar unes poques sessions i es van centrar en l’aprenentatge i execució d’uns utilíssims exercicis d’estiraments i en uns pertinents massatges a les zones afectades, amb la qual cosa el dolor va acabar de remetre totalment. A més, el mencionat tractament em va aportar la coneixença d’unes indispensables correccions posturals que van millorar notablement el meu descans nocturn i sobretot van pal·liar la concentració d’estrès i el desgast físic resultant de la meva específica rutina laboral. Servei molt recomanable.