Images tagged "dolor-miofascial"0 thoughts on “Images tagged "dolor-miofascial"

 • Raul Fernández

  La punció seca és un tractament molt efectiu, us el recomano, jo vaig entrar a la consulta d’Imma amb un dolor a l’esquena i em va proposar el tractament de la punció seca, pot ser una mica dolorós al principi, però us asseguro que funciona al 100% quan us aixequeu de la llitera notareu immediatament el resultat, és pura màgia!!, us recomano a Imma en tots els aspectes, és molt professional i sap el que fa.

 • Eva lucas

  Bon dia
  La meva pregunta es si feu algun tipus de formacio en psiconeuroimmunologia
  Moltes gracies

  • Imma Cairo

   Bona tarda Eva,
   en aquest centre oferim tractament personalitzat en psiconeuroimmunologia per a persones amb dolor agut i crònic, estrès i altres malalties musculoesquelètiques.
   Si el que busques és formació postuniversitària en psiconeuroimmunologia t’envio informació al mail del lloc on vaig fer la formació.

   Gràcies per la teva consulta.

   Imma Cairó Capdevila

 • David Ruiz

  Magnífica atenció i diagnostic de la lesió a tractar. En el meu cas, feia més d’un mes que arrossegava un pinçament que s’entenia des de les cervicals fins a mitja esquena. El tractament va abastar unes poques sessions i es van centrar en l’aprenentatge i execució d’uns utilíssims exercicis d’estiraments i en uns pertinents massatges a les zones afectades, amb la qual cosa el dolor va acabar de remetre totalment. A més, el mencionat tractament em va aportar la coneixença d’unes indispensables correccions posturals que van millorar notablement el meu descans nocturn i sobretot van pal·liar la concentració d’estrès i el desgast físic resultant de la meva específica rutina laboral. Servei molt recomanable.